Menu – Afscheidsmenu
Menu – Afscheidsmenu
38 jaar ’t Kapelleke …
Van 20/02/2020 tot en met 05/04/2020
Aperitief van het huis of een glaasje Champagne * met fijne hapjes
—-
Tartaar van zalm met dille, zure room afgewerkt met een carpaccio van St. Jakobsvruchten
—–
Zeebarbeel met een puree van zoete aardappel, zalf van doperwtjes, “beurre blanc “met bieslook
—–
** Mosselen geflambeerd met Ricard ,Oosters getinte saus met rode kerrie en citroengras
(decennia het meest geliefde gerecht in ’t Kapelleke)
—–
Parelhoen filet sausje van citroen tijm , aardappelpuree met truffel en porto bello champignons
—–
“Hartig” nagerechtje als blijk van waardering voor de vele jaren trouwe klant
—–
Mokka met koekjes en snoepjes
Menu zonder aperitief, wijnen en koffie € 50,00
Menu aperitief, wijnen, koffie inbegrepen € 70,00
* Supplement € 7,00
** Supplement € 15,00 voor dit gerecht hierbij wordt nog een bijpassende wijn geserveerd
