Selecteer een pagina

Najaarsdegustatie

        van 5/ 9 tot en met 13/10/2019

Aperitief van het huis of een glaasje Champagne * met fijne hapjes

—-

Bulgur met diverse kerstomaatjes, mousse van gerookte forel, blokje gemarineerde makreel en zalm, ambachtelijk bereid garnaal kroketje, gerookte heilbot en guacamole

—–

Navarin van diverse vissen met safraansausje bieslook en kervel

—–

“ Black tiger” garnalen geflambeerd met Ricard, Oosters getint sausje en jasmijnrijst **

—–

Filet van wilde “Col vert” eend met rode wijnsaus  en cassis, seizoengroentjes en een flan van aardpeer met pastinaak

OF

Roodpoot patrijs met knolselderpuree, gebakken witloof met pesto ( suppl 1o€)

( verkrijgbaar vanaf 19 september)

—–

Panna cotta van limonchello met meloen, ijs van bloedperziken en een crème brûlé met rietsuiker

—–

Mokka met koekjes en snoepjes

Menu zonder aperitief, wijnen en koffie € 50,00

Menu aperitief, wijnen, koffie inbegrepen € 70,00

* € 7,00 supplement

** € 15,00 supplement voor dit gerecht hierbij wordt nog een bijpassende wijn geserveerd

 

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten