Zomerdegustatie
Aperitief van het huis of een glaasje Champagne (€ 7,00 suppl)
met fijne hapjes
—-
Carpaccio van coeur de boeuf tomaat, mousse van gerookte forel, garnalen, mozarella en basilicum
—–
Zeeuwse mosselen geflambeerd met Ricard, rode kerrie, kokosmelk, gember en citroengras ( meest geliefde gerecht de laatste decennia in ’t Kapelleke)
—–
(*) Schelvis haasje met een “beurre blanc” kerstomaatjes en bieslook
—–
Filet van licht gerookt en gepekeld Iberico varkentje, zachte rode wijnextract, gevulde artisjok, mergpompoen en rösti aardappelen
—–
Flinter dun gesneden ananas met chocolade roomijs, crumble en amandel krokant
—–
Mokka met koekjes en snoepjes
Menu zonder aperitief, wijnen en koffie € 50,00
Menu aperitief, wijnen, koffie inbegrepen € 70,00
(*) Supplement voor dit gerecht € 15,00
van 3-07-2019 tot en met 1-09-2019
